By / 25th March, 2014 / Egyéb / No Comments
  • ha szeretnél három napot tökéletesen eltölteni a fővárosban
  • ha mindent ki szeretnél próbálni, és mindezt a lehető leggazdaságosabban
  • ha gyerekkel, gyerekekkel érkezel Budapestre
  • ha nem akarsz állandóan a metró- és villamosjegyek váltásával bajlódni

Kezdd a napot egy pesti vagy egy budai városnézéssel, a kártyával két gyalogos budapesti túrán is ingyen vehetsz részt.

Három nap alatt akár mindhárom ingyenes múzeumot bejárhatod, akár egy 14 év alatti gyermek társaságában, hiszen egy kártya számára is ingyenességet nyújt. Feltétlenül látogasd meg a Hősök terén a Budapesti Szépművészeti Múzeumot, ahol az állandó kiállítások mellett az időszaki kiállításokra is ingyenes a belépő. A Történelmi Múzeumban Magyarország történelmi emlékeivel ismerkedhetsz meg, a Néprajzi Múzeumban pedig a magyar népművészet hagyományait fedezheted fel. Menj egy délutáni hajókázásra, vagy próbáld ki a Széchenyi fürdő élménymedencéit akár minden nap.

A múzeumok és a fürdő mellett még rengeteg érdekes helyszín vár Rád, az Állatkerttől, a Cirkusztól, a Vidámparktól kezdve a Budavári Labirintusig vagy a Csodák palotájáig, a Budapest Kártyával mindezeket rendkívüli kedvezménnyel. Felfedezőút a budai barlangokba, vagy bringóhintózás a Margitszigeten? A lehetőségek tárháza korlátlan, hiszen több mint 100 ingyenes vagy kedvezményes elfogadóhelyből válogathatsz (gyógyfürdők, múzeumok, látnivalók, programok, városnéző túrák, éttermek), így 72 órás kártyádat maximálisan kihasználhatod!

Útközben számos budapesti vendéglátóhelyen érvényesítheted kedvezményed, a térképpel ellátott guide mindig hasznos segítőtársad lesz!

Mindemellett a kártyával könnyen közlekedhetsz és elfeledheted azt a macerát, mely a BKV jegyek váltásával, megfelelő jegytípusának kiválasztásával, érvényesítésével jár.

Utazás előtt ne feledd megnézni, milyen aktuális programok vannak a fővárosban, hiszen még ezekre is jelentős kedvezmény jár!

Egy rövid kalkuláció segítségével könnyen beláthatod, hogy máris megérte a Budapest kártya, hiszen 3 nap alatt kevesebb, mint a felét költötted annak, amit kártya nélkül költöttél volna!

A BUDAPEST KÁRTYÁK panzióinkban megvásárolhatók!